Miruna Jovin

psiholog si psihoterapeut

Politica de Confidențialitate

Introducere

Respectarea confidențialității vizitatorilor site-ului nostru MirunaJovin.ro este de cea mai mare importanță pentru noi. Politica de Confidențialitate explică ce tipuri de informații personale colectăm de la dumneavoastră și cum le folosim.

Ce informații personale colectăm?

Când vizitați MirunaJovin.ro, putem colecta informații care includ numele, adresa de e-mail, numărul de telefon, detalii despre mesajele pe care ni le trimiteți prin formularul de contact și orice alte informații pe care alegeți să ni le furnizați.

Cum folosim informațiile dumneavoastră personale?

Informațiile pe care ni le furnizați sunt utilizate în următoarele scopuri:

  • Pentru a răspunde la întrebările, solicitările și comentariile dumneavoastră.
  • Pentru a îmbunătăți site-ul nostru și a oferi o experiență mai personalizată.
  • Pentru a comunica cu dumneavoastră despre serviciile noastre, dacă ați ales să primiți astfel de informații.

Partajarea informațiilor cu terți

Nu vindem, nu închiriem și nu partajăm informațiile dumneavoastră personale cu terți, cu excepția cazului în care este necesar pentru a furniza serviciile solicitate de dumneavoastră, sau dacă suntem obligați de lege să facem acest lucru.

Securitatea datelor

Luăm măsuri stricte pentru a proteja informațiile personale colectate împotriva pierderii, utilizării greșite, accesului neautorizat, divulgării, modificării sau distrugerii.

Drepturile dumneavoastră

Conform legislației în vigoare, aveți dreptul de a accesa, corecta, șterge sau limita utilizarea datelor dumneavoastră personale. Dacă doriți să exercitați aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact de mai jos.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate la orice moment. Orice modificări vor fi publicate pe această pagină și, dacă sunt modificări semnificative, vă vom notifica prin e-mail sau printr-un anunț pe site.

Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această politică de confidențialitate sau la practicile noastre de prelucrare a datelor, vă rugăm să ne contactați prin email la contact@mirunajovin.ro.

Ultima actualizare: martie 2024.