Miruna Jovin

psiholog si psihoterapeut

Termeni și Condiții

Bine ați venit pe MirunaJovin.ro. Accesând și utilizând acest site, vă exprimați acordul de a respecta următorii termeni și condiții, alături de Politica noastră de Confidențialitate și orice alte politici menționate aici, care guvernează relația dintre dumneavoastră și site-ul MirunaJovin.ro, deținut de Miruna Jovin.

Utilizarea Site-ului

Site-ul MirunaJovin.ro oferă informații despre serviciile de psihoterapie și alte servicii conexe oferite de Miruna Jovin. Conținutul este destinat exclusiv scopurilor informative și educative și nu trebuie interpretat ca sfat medical sau psihoterapeutic.

Drepturi de Autor

Conținutul site-ului, inclusiv textele, grafica, logo-urile și imaginile, este proprietatea Mirunei Jovin și este protejat de legile privind drepturile de autor și mărcile comerciale. Este interzisă utilizarea acestui conținut fără permisiunea explicită a deținătorului drepturilor de autor.

Limitarea Responsabilității

Informațiile prezentate pe site sunt oferite „așa cum sunt”, fără garanții de niciun fel. Miruna Jovin nu garantează exactitatea, completitudinea sau utilitatea informațiilor prezentate și, prin urmare, nu poate fi ținută responsabilă pentru orice prejudiciu sau pierdere rezultată din utilizarea acestor informații.

Legături către Site-uri Terțe

Site-ul MirunaJovin.ro poate conține legături către site-uri terțe care nu sunt operate sau controlate de Miruna Jovin. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau practicile de confidențialitate ale acestor site-uri terțe.

Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții la orice moment, fără notificare prealabilă. Orice modificare va fi efectivă imediat după publicarea pe site. Prin continuarea utilizării site-ului după astfel de modificări, vă exprimați acordul de a respecta termenii și condițiile modificate.

Legislație Aplicabilă

Acești termeni și condiții sunt guvernați de și interpretați în conformitate cu legislația [țara/jurisdicția de aplicare]. Orice dispută legată de acești termeni și condiții va fi supusă exclusiv jurisdicției tribunalelor din acea țară/jurisdicție.

Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de Termenii și Condițiile de utilizare a site-ului, vă rugăm să ne contactați prin email la contac@mirunajovin.ro .

Ultima actualizare: martie 2024.